Повія труїла чоловіків на курорті
Кримінал

Повія труїла чоловіків на курорті

28 липня 2023, 15:05
0
0
Сподобалось?
0

У липні 2018 року на Херсонщині під час курортного сезону правоохоронці зафіксували два подібних убивства. Чоловіків знаходили мертвими у готельних номерах з ознаками отруєння. Перед смертю вони мали побачення з жінкою.

В одному з готелів Залізного Порту виявили українця. Як показала експертиза, чоловік помер після вживання певного медпрепарату, який хтось додав в алкоголь. Ці ліки пригнічують центральну нервову систему, а спиртне відчутно посилює їхню дію. У потерпілого забрали всі гроші – 10 тисяч гривень, мобілку, а також золотий ланцюжок з хрестиком і перстень із червоним каменем.

Оперативники відшукали дівчину, яка в Каховці на ринку купила у незнайомки зниклі коштовності. Ювелірні вироби потім вилучили із ломбарду, куди нова власниця здала їх, розуміючи, що золото «не чисте».

Завдяки цьому свідку вдалося вийти і затримати жінку 1981 року народження, котра мала неповнолітніх дітей і займалася проституцією.

Після того, як її затримали, з’ясувалося, що вона причетна до ще одного злочину. За три дні до інциденту в Залізному Порту подібний епізод стався у Скадовську. Жінка познайомилась із громадянином Німеччини, який приїхав на відпочинок до моря. Проти ночі іноземець, бажаючи сексуальних утіх, запросив нову знайому у свій номер у готелі «Адмірал». Там гостя непомітно долила німцеві у склянку з алкоголем медпрепарат. Іноземець спочатку втратив свідомість, а потім і помер від отруєння. Гостя забрала 2000 гривень і iPhone 8. Наступного ранку товариш потерпілого, також іноземець, очікував його до сніданку, а коли той не ви­йшов, то заглянув у готельний номер і побачив на ліжку труп у нижній білизні.

Численні свідки підтвердили, що вечір перед смертю німець провів із затриманою за отруєння у Залізному Порту. На недопалках із його готельного номера виявили генетичний матеріал пі­дозрюваної.

На відеозаписі з камери спостереження готелю «Адмірал» видно, як сходами піднімаються вгору чоловік та жінка, схожа на обвинувачену, вдягнена у світлу блузу, брюки, світлі кросівки, в руках тримає сумку світлого кольору, а через деякий час вона спускається сама, тримаючи в руках пляшку. Знайшовся й таксист, який після цих подій о 4 ночі віз обвинувачену з незнайомим чоловіком зі Скадовська до Каховки.

У суді жінка визнала вину частково, але відмовилася давати показання, лиш заявила, що не мала умислу на вбивство, та й узагалі, мовляв, немає доказів її причетності до цих злочинів.

Голопристанський районний суд Херсонської області засудив жінку до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна за розбійний напад і умисне вбивство двох людей.

Олександр МІРЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися