На Волині оперативно розкрили вбивство подружжя
Кримінал

На Волині оперативно розкрили вбивство подружжя

1 жовтня 2014, 14:42
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ми повідомляли про подвійне вбивство, яке трапилося у селі Липини, яке розташовано поруч із Луцьком. Зранку 30-го вересня тут, поблизу знайшли тіла чоловіка і жінки. Зранку цього ж дня у чергову частину міліції звернувся чоловік і повідомив про те, що не може зв'язатися зі своїми батьками, котрі проживають у Луцькому районі. Відомості про даний факт відразу були внесені до Журналу єдиного обліку і правоохоронці розпочали проводити оперативно-розшукові заходи і слідчі дії.

Сьогодні волинські правоохоронці прозвітували про розкриття злочину.

Тіла подружжя були прикопані поблизу будівельного гіпермаркету «Епіцентр». Свіже поховання знайшли працівники міліції. Оперативно був проведений розтин тіл, який показав, що смерть подружжя настала у результаті численних колотих, різаних та рубаних ран. Як інформує СЗГ УМВС України у Волинській області, особу, котра обґрунтовано підозрюється у скоєнні подвійного вбивства, затримано.

Як нам стало відомо з власних джерел, розправу над своїми батьками скоїв син загиблих. Матір він зарізав, а батька зарубав. Мешканці Липин розповідають, що трагедія трапилася у благополучній родині. Загиблі були підприємцями. Мешкали у просторому будинку у Липинах. Вбивство трапилося, нібито, через гроші.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися