Для відбудови Донбасу «потрусять» олігархів — потрібно 8 мільярдів
Економіка

Для відбудови Донбасу «потрусять» олігархів — потрібно 8 мільярдів

16 липня 2014, 17:31
0
0
Сподобалось?
0

У відновленні пошкодженої інфраструктури Донецької та Луганської областей повинні взяти участь і так звані олігархи. Таку думку під час брифінгу на горі Карачун у Слов'янську висловив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент УНІАН.

«Переконаний, що в таких умовах всі повинні скинутись, всі повинні дати гроші для того, щоб відновити мережі, відновити інфраструктуру і відновити життя на Донбасі», - сказав Яценюк, відповідаючи на питання про можливість і необхідність залучення так званих олігархів до процесу відновлення Донбасу. 
За словами прем'єра, за попередніми оцінками, обсяг завданої шкоди всім об'єктам Донецької та Луганської областей становить 8 мільярдів гривень. При цьому зазначив Яценюк, з огляду на продовження бойових дій збитки будуть збільшуватись. Прем'єр зауважив, що завтра, 17 липня, він презентує проект змін до держбюджету, де передбачатимуться кошти для фінансування відновлювальних робіт на Донбасі.
«Ми очікуємо, що у вересні буде проведена донорська конференція. Ми очікуємо допомоги наших західних партнерів у відновленні Донбасу, відновлення інфраструктури, і забезпечення робочими місцями», - сказав Яценюк. Він додав, що з ЄС прибуде місія, яка оцінить ступінь руйнувань.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися