Волонтери і журналісти проводять розслідування, щодо розкраденої посилки для дитини загиблого героя
З перших уст

Волонтери і журналісти проводять розслідування, щодо розкраденої посилки для дитини загиблого героя

21 січня 2016, 10:52
0
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня ми повідомляли про кричущий факт людської безсоромності. Хтось викрав планшет та деякі інші речі із посилки з США, яка призначалася дитині загиблого волинського військового Максимкові Ващені. Хлопчик дуже мріяв про планшет, який розраховував отримати у подарунок у новорічно-різдвяні свята.

Батько Максимка – танкіст Петро Ващеня загинув у червні 2014 року поблизу Станиці Луганської. Український Т-64 з 51 ОМБР відірвався від своїх і потрапив в оточення. Снайпери бойовиків розбили усі прицільні пристрої танка, зробивши його «сліпим». Петро Ващеня разом із ще одним волинянином Володимиром Крохмалем вирішили підірвати себе, щоб не здаватися у полон.

До речі, волонтери не дали загубити мрію маленького Максимка. Йому таки придбали планшет за рахунок оперативно зібраних пожертв. Загалом родина Ващень живе дуже бідно і потребує фактично постійної допомоги. Волонтери просять небайдужих підтримати її – картка «ПриватБанку» дружини загиблого військового 5168 7572 2963 0308 (Ващеня Людмила Іванівна).

А тим часом кричущим випадком із посилкою для дитини загиблого Героя зацікавився один з центральних телеканалів. Його журналісти разом із волонтерами готують власне розслідування, щоб знайти винних. За словами волонтерки Людмили Савіної є уже й перші зачіпки, адже документально зафіксовано, що після перепакування посилка з США помітно полегшала. Відомо, у процедурі пере пломбування посилки після розмитнення брали участь працівники митниці та поштарі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися