У Луцьку стартує конкурс громадських ініціатив від міськради
З перших уст

У Луцьку стартує конкурс громадських ініціатив від міськради

4 березня 2016, 20:30
0
0
Сподобалось?
0

З 21 березня до 1 червня триватиме другий конкурс на визначення кращих громадських ініціатив у 2016 році. Він проводиться у рамках затвердженої міською радою «Програмою підтримки ініціатив жителів міста Луцька на 2015-2017 роки». Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк на своїй сторінці у «Фейсбук».

Минулого року у рамках програми було реалізовано кілька проектів з блогустрою території, оптимізації роботи транспорту та інші.
Прийом анкет ініціатив проводитиметься у Центрі надання адміністративних послуг Луцька (вул. Лесі Українки, 35) з 21 березня до 21 квітня. Вартість реалізації однієї ініціативи не повинна перевищувати 50 000 гривень. Співфінансування учасників ініціативної групи (жителів міста) у розмірі не менше 10% від загальної вартості проекту однієї ініціативи.
Ініціативи можуть бути спрямовані на: благоустрій мікрорайонів, вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, облаштування місць для вигулу собак та пішохідних доріжок, озеленення та освітлення прибудинкової території тощо); покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах; організація дозвілля (проведення спортивно - масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат будинків, мікрорайонів, облаштування ігрових кімнат для дітей, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді); розвиток велоінфраструктури (встановлення велопарковок, нанесення дорожньої розмітки для велоруху); покращення екологічної ситуації у місті (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, облаштування місць збору сміття, утримання природоохоронних зон та берегів річок); розбудова, збереження та відновлення історично - культурної спадщини міста (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць).
Більш детальну інформацію можна отримати на сайті міської ради.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися