Волинська механізована бригада поступово перебирається на схід і вже порозумілася з місцевим населенням
З перших уст

Волинська механізована бригада поступово перебирається на схід і вже порозумілася з місцевим населенням

12 травня 2014, 08:59
0
0
Сподобалось?
0

Майже два місяці група ентузіастів та патріотично налаштованих підприємців тримала шефство на 51-ю окремою механізованою бригадою з Володимира-Волинського. Сюди ж усі військкомати області відправляли мобілізованих. Доки розгортався підрозділ, сотні людей працювали над тим, аби повернути у стрій техніку і забезпечити військових хоча б мінімальним набором необхідного.

І ось настав останній етап. У Фейсбук-спільноті «Захисти Волинь -Збережи Україну» активіст Роман Мартинюк виклав фото, на яких видно, що волинську бойову частину відправляють на передову.

«Цими днями наша 51ОМБР передислоковується у східному напрямку. Всю техніку та особовий склад перевозитимуть залізницею. Кінцеву точку прибуття не знає ніхто. А хто й знає - не каже», - написав Роман Мартинюк.

Активіст подякував підприємству «Модерн-Експо», яке виготовило за свої кошти велику кількість металевих башмаків на понад 100 тисяч гривень. Це дрібниця, без якої перевезення техніки залізницею просто неможливе.

Частина військових з волинської частини уже перекинуті на Донбас. «Хлопці вже закріпляються. Місцеві селяни нічим не відрізняються від волинських - закололи кабана і привезли нашим. Тож коли хтось ще скаже - віддати Донбас, особисто готовий...переконати», - зазначив Роман Мартинюк.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися