На Волині частина автомайданівців агітують за місцевого олігарха Єремеєва
Політика

На Волині частина автомайданівців агітують за місцевого олігарха Єремеєва

10 жовтня 2014, 17:56
2
2
Сподобалось?
2

Кандидатa в народні депутати України по 23 округу Ігоря Єремеєва публічно підтримують лідери громадського об'єднання «Автомайдан». Активісти цієї організації поширюють листівки на підтримку політика. Про це повідомила громадська мережа ОПОРА.

Так, за інформацією спостерігачів, 9 жовтня у селищі Маневичі відбулася зустріч кандидата в депутати Ігоря Єремеєва із виборцями. В агітаційному заході брав участь представник громадської організації «Автомайдан», керівник проекту «ВолиньPost» Володимир Пащенко, який виступив на підтримку політика.

Також активісти «Автомайдану», серед яких і керівник організації Сергій Поха, поширили серед присутніх свої листівки на підтримку Ігоря Єремеєва. В цих матеріалах говориться про те, що політик є справжнім патріотом і він не голосував за «вбивчі» закони. Також там є інформація, що Ігор Єремеєв з перших днів підтримав Євромайдан і брав участь у акціях протесту, часто їздив в зону АТО, а в діючому складі парламенту нардеп голосував особисто.

Також в цих листівках є коментарі представників «Автомайдану». Зокрема, Володимир Пащенко називає Єремеєва справжнім патріотом: «Не часто можна зустріти політика, чинного депутата, який знайде в собі сили йти проти чинної влади. Навіть коли це влада злочинців. Слава Богу, у нас було кілька патріотів з Ради, які стали на бік людей та вийшли проти влади Януковича. Таким є Ігор Єремеєв. Він був у наших рядах борців за інтереси людей. Він разом з нами вийшов захищати демократію, європейський вибір».

В коментарі Сергія Похи зазначено, що Ігор Єремеєв забезпечував їхню організацію пальним під час подій на Майдані.

Однак на листівках, поширених автомайданівцями зазначено, що вони виготовлені на власному обладнанні, а не за кошти виборчого фонду кандидата в депутати. А це є порушенням ч. 6. ст. 68 Закону України «Про вибори народних депутатів», а відповідно трактується як порушення.

Додамо, що ГО «Автомайдан» була створена після революційний подій із числа активістів-автомобілістів. Однак на Волині діє ще одна подібна організація - «Автомайдан Україна», яка також була зареєстрована після Революції Гідності. Члени другої організації публічно виступають проти трьох діючих народних депутатів (Ігоря Єремеєва, Степана Івахіва, Сергія Мартиняка), які за їх словами голосували за закони 16 січня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лучанин
    лучанин

    Ігор Єремеєв забезпечував пальним усіх !!! ...йому так дешевше у владу іти !

    11 жовтня 2014, 14:38
    Відповісти
  • Бродяга
    Бродяга

    Почитайте відкритий суспільний сайт Трускавецький Вісник публікаціі починаючи з 24 10 2014

    12 жовтня 2014, 08:55
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися