«Волинь» жахливо стартувала у весняній частині чемпіонату
Спорт

«Волинь» жахливо стартувала у весняній частині чемпіонату

1 березня 2015, 19:58
0
0
Сподобалось?
0

Після зимової перерви склад луцької «Волині» притерпів помітних змін. На першу гру весняної частини чемпіонату тренерський склад лучан виставив усіх двох своїх новачків - орендованих у «Дніпра» півзахисників Володимира Польового і Сергія Політила. Найбільшою ж несподіванкою стала поява на позиції центрфорварда зовсім юного вихованця ФК «Волинь» Сергія Петрова. Повів у бій цей колектив не Віталій Кварцяний, який відбував дискваліфікацію за скандальний матч з «Металістом», а його перший помічник Володимир Дикий. Зрозуміло що потенціали «Дніпра» і «Волинь» перед цією зустріччю були неспівмірними. Це було зрозуміло ще після двох поєдинків дніпропетровців у Лізі Європи.

«Дніпро» – «Волинь» – 5:0

Голи: 1:0 – Коноплянка (17), 2:0 – Ксьонз (45+3), 3:0 – Калінич (50), 4:0 – Блізніченко (81), 5:0 – Зозуля (90+4).

«Дніпро»: 71. Бойко, 6. Ежидіо, 8. Ксьонз, 9. Калінич (11. Селезньов, 77), 10. Коноплянка (18. Зозуля, 45+1), 14. Чеберячко, 19. Безус, 20. Бруну Гама (97. Блізніченко, 65), 23. Дуглас, 24. Лучкевич, 25. Федорчук.

«Волинь»: 42. Неділько (74. Кичак, 28), 8. Політило, 10. Бікфалві, 13. Шабанов, 14. Польовий, 15. Жунич, 19. Кобахідзе (20. Задерецький, 74), 38. Петров, 79. Бабатунде, 91. Парцванія (26. Никитюк, 58), 93. Матей.

Попередження: Федорчук (23), Бруну Гама (43) - Петров (33), Бабатунде (36), Політило (56).

І дива не сталося. Лише у перших хвилин 10 гра була рівною, допоки суперники звикали один до одного. Але господарі поля досить швидко знайшли свою гру. На 16 хвилині неймовірний сейв після удару Калінича головою видав Неділько. А вже за мить голкіпер не зміг допомогти своїй команді. Це Коноплянка немов на мопеді пролетів повз Парцванію, Шабанова і більярдним ударом поклав м'яч більярдним ударом у дальній від Неділька кут (що цікаво, і Коноплянка, і Неділько залишили гру ще у першому таймі через рецидиви старих ушкоджень). Подвоїти перевагу «Дніпра» міг Калініч. Нікола бив потужно і смачно з лінії воротарського, але дуже неточно. Після цього епізоду лучанам вдалося дещо погасити наступальний запал господарів поля, але все-таки отримали гол у роздягальню. Це новобранець «Дніпра» Павло Ксьонз, забутий усіма захисниками у момент подачі кутового, розстріляв ближній кут воріт, які уже захищав Кичак.

У другому таймі подекуди гра взагалі була схожа на знущання сильного над слабким. Особливо валідольним був початок 45-хвилинки. На 49-й хвилині затяжна «пожежа» у штрафному майданчику «Волині» закінчилася трьома ударами, але лучани встояли. Та буквально вже за мить черговий провал оборонців луцького клубу дозволив Каліничу вийти на побачення з Кичаком. Хорват в один дотик елегантно розправився з голкіпером - 3:0.

Шансів зачепитися за результат у підопічних Дикого вже не було, але нарешті вдалося створити перший і єдиний небезпечний момент приблизно на 69-й хвилині. Бабатунде прорвав свій фланг і виклав м'яч у штрафний майданчик прямо на ногу Еріку Бікфалві. Та найкращий бомбардир «Волині» свій шанс змарнував неточним ударом.

На останніх 15 хвилин Мирон Маркевич випустив свіжого форварда Селезньова. Його поява настільки пожвавила гру «Дніпра», що справи «Волині» взагалі пішли кепсько. Селезньов одразу кинувся забивати. Та Євгену у цьому не щастило. Одного разу він поцілив у стійку воріт. Вдруге його удар парирував Кичак, але на добиванні вдало зіграв юний Блізніченко. Цей гол став для нього дебютним за «основу» «Дніпра». Вже у компенсований час свій дебютний гол у нинішньому сезоні забив Роман Зозуля і довершив розгром «Волині».

https://www.youtube.com/watch?v=wxBnsKH2Pdg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися