Футбольна драма у Полтаві: вкрадений хеппі-енд
Спорт

Футбольна драма у Полтаві: вкрадений хеппі-енд

7 серпня 2015, 15:09
0
0
Сподобалось?
0

Після першого матчу у Словаччині мало хто вірив у те, що полтавська «Ворскла» зможе подолати третій кваліфікаційний раунд Ліги Європи. Впевнена перемога «Жиліни» з рахунком 2:0 змушувала полтавчан зробити вдома диво. Його команда Василя Сачка зробила, але щастя тривало недовго.

«Ворскла» – «Жиліна» – 3:1

Голи: 1:0 - Шиндер (67), 2:0 - Ткачук (90+1), 3:0 - Турсунов (100, пен), 3:1 - Вілліам (120).

«Ворскла»: 12. Непогодов, 3. Сімінін (40. Пердута, 47), 4. Даллку, 34. Ткачук Є., 6. Скляр (99. Міщенко, 86), 8. Ткачук А., 23. Сапай, 30. Бартулович (24. Баранник, 60), 77. Турсунов, 11. Шиндер, 39. Ковпак.

«Жиліна»: 1. Волешак, 3. Шкрініар, 19. Вавро, 11. Шпалек, 21. Летич (2. Гучко, 116), 12. Печовськи, 6. Качер, 7. Паур, 22. Бенеш (20. Шкварка, 73), 23. Мігалік (10. Вілліам, 78), 9. Елич.

Вилучення: Шпалек (99).

Сценарій матчу був настільки драматичним, що людям із хворим серцем його краще було не дивитися. Понад годину полтавчани промучилися з грамотною обороною словаків. Хоча моменти періодично виникали. Переважно завдяки навісним подачам. Вже на 8-й хвилині за гостей зіграла поперечка. І вже коли здавалося, що у гравців «Ворскли» опустяться руки, їм вдалася гольова атака. Промінь надії своїм партнерам і українським уболівальникам подарував Шиндер, вдало зігравши на «другому» поверсі. Тепер переваги «Жиліни» стала вже не настільки серйозною, і словаки сіли на власні ворота. Наступ «Ворскли» більше нагадував навалу. І вже коли розпочався компенсований час, Ткачук забив другий гол у ворота гостей і перевів гру в овертайм.

Психологічна перевага команди Сачка. «Ворскла» продовжувала тиснути, і заробила 11-метровий. До того ж Шпалека, який зіграв рукою у карному майданчику, арбітр вилучив з поля. Пенальті реалізував Турсунов – 3:0! Чи ж не диво? Тепер потрібно було лише втримати переможний результат, у поміч полтавчанам була ще й чисельна перевага. Але, не реалізувавши свої моменти, які б остаточно зняли всі питання про переможця, полтавчани пропустили рівно на останній секунді овертайму.

https://www.youtube.com/watch?v=aEwiM2ooMeM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися