У наступному сезоні у «Волині» залишаться лише ті, хто не буде її ганьбити
Спорт

У наступному сезоні у «Волині» залишаться лише ті, хто не буде її ганьбити

11 травня 2014, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

Старший тренер луцького клубу Володимир Дикий вже вкотре змушений віддуватися на прес-конференціях за ввірених йому футболістів. Перебуваючи на тренерській лаві він витрачає більше сил, ніж гравці на полі. Після сьомої поразки поспіль тренеру важко було знайти слова:

- Як ми, тренери, не хотіли достукатися до їхніх сердець, до їхніх мізків, так нічого з того і не вийшло. Вони слухають, роблять вигляд, що все розуміють, а коли виходять на поле, грають зовсім по-іншому.

Не знаю, про що вони думають. Можливо про те, що вже стали великими футболістами. Найгірше - немає характеру. Це була остання домашня гра в чемпіонаті, ми стільки програвали у попередніх матчах... Суперник був такий, що могли в нього виграти, але знов програли.

Своєї вини за поразку я не знімаю, але ти говориш футболісту грати персонально, а нам через цю помилку забивають... Якщо по грі, то «Волинь» показала той футбол, на який на даний час здатна. Переломити себе вони вже не можуть. Після закінчення сезону буде дуже серйозна розмова з усіма футболістами. Залишаться ті, хто хоче грати за "Волинь", хто хоче її прославляти, а не соромити. Ще у нашій історії не було такої серії поразок.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися