Бундестім ледь не підвів прагматизм
Спорт

Бундестім ледь не підвів прагматизм

22 червня 2014, 12:36
0
0
Сподобалось?
0

Збірна Німеччини розраховувала провести матч із Ганою в економрежимі. Підопічні Йоахіма Льова вчасно взялися за голову і домоглися нічиєї.

Німеччина - Гана - 2:2

Голи: 1:0 - Гьотце (51), 1:1 - Аю (54), 1:2 - Гьян (63), 2:2 - Клозе (71).

Німеччина: 1. Нойер, 5. Хуммельс, 20. Боатенг (Мустафі, 46), 16. Лам, 4. Хеведес, 17. Мертезакер, 18. Кроос, 19. Гьотце (Клозе, 70), 6. Хедіра (Швайнштайгер, 70), 8. Озіл, 13. Мюллер.

Гана: 6. Дауда, 21. Бойе, 23. Аффул, 19. Менса Дж., 10. Айю А., 17. Рабіу, 9. Боатенг К.-П., 11. Мунтарі, 20. Асамоа К., 7. Атсу (Вакасо, 61), 3. Гьян.

Якщо бути відвертими, у першому таймі обидві команди не поспішали форсувати події. Спека не надто сприяла високому темпу гри, та й німці, від яких очікували продовження гольовою феєрії, вирішили дочекатися активності від ганців. Інша справа другий тайм. Оживив гру гол Гьотце. Ситуація для представників Африки стала загрозливою - відступати вже не було куди. Буквально через три хвилини ганці вирівняли становище. І вже наступальний порив африканців спинити стало важко. Досить швидко Гана вийшла вперед. На 70-й хвилині Йоахім Льов провів подвійну заміну. Нарешті прийшов час відправити у бій лідерів - Бастіана Швайнштайгера та Мірослава Клозе. Це було стовідсоткове влучання у ціль. Не минуло й хвилини як Клозе у своєму стилі відновив рівновагу. На цьому команди й скінчили, хоча суперники мали нагоди змінити рахунок.

Наприкінці зустрічі стався неприємний епізод - автор поки що єдиного на ЧС-2014 хет-трику Мюлер залишив поле у крові із розбитим обличчям.

https://www.youtube.com/watch?v=EMmGW2V-OoU

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися