Франція впевнено крокує у чвертьфінал
Спорт

Франція впевнено крокує у чвертьфінал

30 червня 2014, 23:22
0
0
Сподобалось?
0

Чемпіонат світу залишила ще одна симпатична команда - цього разу з Нігерії. Чемпіони Африки 2013 року запам'яталися яскравою грою і, на відміну від більшості представників чорного континенту, не «засвітилися» у скандалах і вимаганні грошей зі своєї федерації.

Франція - Нігерія - 2:0

Голи: 1:0 - Погба (80), 2:0 - Йобо (90+2 - автогол).

Франція: 1. Льоріс, 2. Дебюші, 3. Евра, 4. Варан, 21. Косельни, 6. Кабай, 8. Вальбуена (18. Сіссоко, 90+3), 14. Матюїді, 19. Погба, 9. Жиру (11. Грізманн, 63), 10. Бензема.

Нігерія: 1. Еньяма, 2. Йобо, 5. Емброуз, 13. Ошаніва, 22. Омеруо, 10. Мікел, 17. Оназі (4. Габріел, 59), 7. Муса, 8. Одемвінгі, 9. Еменіке, 11. Моузес (19. Нфовор, 90).

Нігерія розпочала матч несподівано потужно, схоже цього не очікували навіть французи. Тож на старті досить неспокійно бувало біля воріт Уго Льоріса. Але досить швидко французи вирівняли становище і створили перший момент - після подачі кутового головою пробивав Жиру. Взагалі, саме оборона воріт під час подач з флангів стала проблемою для нігерійців. Але на початках їм щастило і свою роботу на відмінно виконував найкращий голкіпер французької першості Еньяма. Африканці у першому таймі запам'яталися двома непоганими ударами Еменіке. Другу половину гри також гостріше розпочали «суперорли». Рахунок міг відкрити Одемвінге, однак Льоріс, хоча й поганенько, але впорався з його ударом. Тут був шанс зіграти на добиванні, але першим до м'яча встиг оборонець французів.

Але десь приблизно на 65-й хвилині сили почали залишати нігерійців, і останні 20 хвилин перетворилися на їхнє побиття. Та Еньяма якийсь час ловив усе, а що не ловив з лінії воріт виносили захисники або приймав на себе каркас. На 80-й хвилині нервозність від партнерів нарешті передалася і воротарю «суперорлів». Еньяма під час кутового невдало перехопив верхову подачу і вийшла чудова скидка на голову Погба, і француз свого шансу не змарнував, розстрілявши порожні ворота. Сили відігратися у нігерійців уже не було. А наприкінці матчу всі їхні надії остаточно були поховані - Йобо у боротьбі з Грізманном зрізав м'яч у власні ворота.

https://www.youtube.com/watch?v=kb3OHa6ODGk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися