У збірної України з футболу – новий головний тренер
Спорт

У збірної України з футболу – новий головний тренер

28 лютого 2023, 17:04
0
1
Сподобалось?
1

Виконком Української асоціації футболу на пропозицію Комітету національних збірних команд УАФ затвердив Русланя Ротаня виконувачем обов’язків головного тренера національної збірної України.

Про це повідомила УАФ.

Угода з Русланом Ротанем, який наразі виконує функції головного тренера молодіжної збірної України, буде чинною до моменту набрання чинності контракту із Сергієм Ребровим, перемовини з яким за дорученням виконкому проводить адміністрація УАФ.

Виконком Української асоціації футболу погодився з пропозицією Комітету національних збірних команд УАФ провести перемовини із Сергієм Ребровим стосовно призначення його головним тренером національної збірної України з укладенням контракту строком до 30 липня 2024 року з можливістю пролонгації за взаємною згодою до 30 липня 2026 року.

Відзначимо, що Руслан Ротань, може стати світовим рекордсменом, адже у статусі головного тренера очолюватиме одразу три професійні команди, чого, ймовірно, ніколи не було. Бо окрім національної та молодіжної збірної він має чинний контракт з клубом професійної футбольної ліги України «Олександрією».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися