Українці не змогли вигризти в Іспанії перше місце в груповому етапі Євро-2023
Спорт

Українці не змогли вигризти в Іспанії перше місце в груповому етапі Євро-2023

28 червня 2023, 00:13
0
0
Сподобалось?
0

Щойно завершився матч третього туру групового етапу молодіжного футбольного Євро-2023, в якому збірні України та Іспанії боролися за перше місце і вихід на потенційно слабшого суперника у чвертьфіналі. Цікаво, що й Руслан Ротань і його іспанський візаві кинули у бій резервні склади для вирішення цього завдання. Іспанців влаштовувала нічия, адже до очної зустрічі вони переважали українців на один забитий гол.

Іспанія (U-21) Україна (U-21) 2:2

Голи: 0:1 – В’юнник (43), 1:1 – Желізко (49, автогол), 1:2 – Судаков (81, з пенальті), 2:2 – Руїс (90).

Іспанія: Агірресабала (Роман, 46), Мартінес, Гільямон (к), Гіла, М. Санчес, Бернабе (Вейга, 82), Сансет (Руїс, 63), Барренечеа (Р. Санчес, 73), Орос, Рікельме, Камельйо (Бланко, 63).

Україна: Нещерет, Лях, Салюк, Сирота (к), Вівчаренко (Сич, 46), Очеретько (Судаков, 73), Желізко, Назаренко (Сікан, 73), Криськів (Бражко, 63), Брагару (Кащук, 63), В’юнник.

Забігаючи наперед скажемо, хоча українці втратили таку бажану перемогу на останніх хвилинах поєдинку, це виглядало справедливо. Адже у матчі було кілька результативних помилок головного арбітра зустрічі литовця Донатаса Румшаса на користь України. У першому таймі за рахунку 0:0 він не зарахував чистий гол іспанців, і вже потім Вʼюнник забив суперникам гол у роздягальню. В історії з призначенням 11-метрового у ворота Іспанії теж не все однозначно, найімовірніше, якби на матчі працював WAR, пенальті не було б.   

Тим не менше, команда Руслана Ротаня з другого місця вийшла у чвертьфінал й очікуватиме на свого суперника – це може бути Франція або Швейцарія.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися