Німецька машина методично задавила Францію
Спорт

Німецька машина методично задавила Францію

5 липня 2014, 04:07
0
0
Сподобалось?
0

Програму чвертьфіналів відкрив матч Німеччина - Франція. За кілька днів перед поєдинком з'явилася інформація про те, що одразу семеро німецьких футболістів захворіли. Або у «бундестім» працюють лікарі-чаклуни, або це була вдала інформаційна атака. Адже «хворі» німці показали дива фізичної підготовки.

Франція - Німеччина - 0:1

Гол: 0:1 - Хуммельс (13).

Франція: 1. Льоріс, 3. Евра, 4. Варан, 21. Кошельни (5. Сахо, 72), 2. Дебюши, 6. Кабай (20. Ремі, 74), 11. Грізманн, 14. Матюіді, 19. Погба, 8. Вальбуена (9. Жиру, 86), 10. Бензема.

Німеччина: 1. Нойер, 5. Хуммельс, 20. Боатенг, 16. Лам, 4. Хеведес, 7. Швайнштайгер, 18. Кроос (23. Крамер, 90+2), 6. Хедіра, 8. Озіл (19. Гьотце, 84), 13. Мюллер, 11. Клозе (9. Шюррле, 69).

Німецька команда протягом усього матчу витримала одну і туж саму тактичну схему. Бундестім не дала можливості французам застосувати увесь технічний арсенал. Підопічні Йоахіма Льова за допомогою пресингу тримали «галльських півнів» у постійній напрузі всі 90 хвилин і не дали команді Дідьє Дешама реалізувати сильні сторони.

Перемогу у матчі збірна Німеччини здобула завдяки єдиному голу. Він був забитий ще на 13-й хвилині після стандарту. Хуммельс виграв повітря і головою переграв Льоріса. Часу відігратися було хоч відбавляй, але це був не день Франції. У «галльських півнів» зовсім нічого не виходило в атаці, не дуже клеїлася гра і у захисті. Лише лояльне суддівство дозволило французам уникнути призначення 11-метрового у їхні ворота. Більше того, арбітр матчу двічі мав для цього підстави. А особливо у першому таймі, коли Дебюші валив у штрафному майданчику Клозе. Але німці обійшлися без цього і могли ще кілька разів збільшити рахунок. У французів за увесь матч був лише один справжній момент. Вальбуена розстрілював ворота «бундестім», але на місці був Нойєр, добивання ж від бензема було невдалим.

Таким чином Німеччина заслужено крокує у півфінал.

https://www.youtube.com/watch?v=Ikw-dQcZVkM

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися