Маркевичу «Волинь» сподобалась, а Кварцяному не дуже
Спорт

Маркевичу «Волинь» сподобалась, а Кварцяному не дуже

3 серпня 2014, 10:00
0
0
Сподобалось?
0

Обидва тренери прийшли на спілкування з журналістами після матчу у поганому настрої. З Віталієм Кварцяним усе зрозуміло - його команда програла у матчі, в якому заслуговувала на перемогу. А Мирон Маркевич хоча і переміг зі своїм «Дніпром» у Луцьку, проте радості від таких перемог небагато.

Мирон МАРКЕВИЧ (головний тренер «Дніпра»):

- У минулому сезоні лучани програли «Дніпру» 1:3 та 1:5. Чи змінилася з того часу «Волинь»?

- «Дніпро», по-перше, змінилося. Троє провідних гравців немає в команді, відчувається їх відсутність. А «Волинь» сьогодні зіграла і в минулому матчі вирвала перемогу проти непростої команди «Іллічівець». Сьогодні щонайменше на нічию заслуговувала.

- Мироне Богдановичу, питання Ротаня...

- Мене це і самого мучить. Хочу щоб він вернувся, але це вже більше від нього залежить.

- Чи можна чекати ще на придбань у «Дніпрі»?

- Та мені би хотілося.

Віталій КВАРЦЯНИЙ (головний тренер «Волині»):

- Вважаю, що ми показали непоганий футбол, кваліфікація була присутня, але команди ще немає, ще є багато невпевнених дій. Таки гравці як Бікфалві незрозумілі рішення приймає. За рахунку 0:0 замість того, щоб різати кут і йти до воріт незрозуміло куди вдарив «з катапульти». Федорчук отримав м'яч в штрафній і чекав, поки до нього прийде суперник. Коли нам забивали гол, два центральні захисники кудись побігли. Ми програли хорошій команді. Але багато футболістів грали не так, як їм ставили завдання.

Я говорив з Матеєм, чи буде грати, бо ми планували трохи інший склад. Я запитую у нього: «Завтра буде дуже гаряче і треба буде багато бігати. Готовий? Я тебе поставлю.» Я його поставив, він вийшов, походив перший тайм. Знову питаю: «Чому ти так грав? Навіщо просився грати?». Людина просто обманула. я ще просив, щоб з ним Ерік поговорив. Це ж треба було носитися, це ж "Дніпро".

Могли б сьогодні вдаліше... Але бояться грати.

- Віталію Володимировичу, нам би ще нападника...

- У минулій грі в нас грав Бохашвілі, але він отруївся і не тренувався. У Селіна також була травма і він хотів грати. Випустив за 5 хвилин до кінця. В нас є на прикметі один гравець. Хочемо взяти його безкоштовно, але вже три дні документи читаємо. Йому вісімнадцять років, він правильно відкривається, швидкий, хоча я ще не знаю, як він буде реалізовувати себе в офіційних матчах. Приїжджають ще якісь юристи-адвокати. Не можемо ж ми все безкоштовно робити.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися