На псевдовиборах ДНР голосували навіть... корови
Україна

На псевдовиборах ДНР голосували навіть... корови

3 листопада 2014, 10:25
0
1
Сподобалось?
1

 

Як ми вже повідомляли, на псевдовиборах ДНР бойовики дозволили голосувати через мережу Інтернет. Те, що це великомасштабна фікція, здається, розуміє кожен. Не будемо говорити про численні порушення, які мали місце під час цього фарсу, адже сам процес нелегітимний. Розповімо лише про один випадок, котрий яскраво ілюструє цю клоунаду.

Так от, на так званих «виборах» у ДНР одна і та ж жінка змогла заповнити на спеціальному сайті терористів для дистанційного голосування три анкети: за себе, за корову Бурьонку Масленкову і за жителя Буркіна-Фасо. Про це розповів радник глави СБУ Маркіян Лубківський в ефірі програми «Шустер LIVE».

Радник показав анкету громадянки України, яка вже проголосувала на «виборах ДНР» через сайт. З міркувань безпеки він не назвав її ім'я.

«А пізніше вона вирішила заповнити ще одну анкету. Тут є перший крок: ім'я та прізвище. І вона пише: Масленкова Бурьонка Теленковна. Заповнює. Йде другий крок: введіть адресу місця проживання. І вона пише: Новоросія, село Убите, корівник 9, стійло 5. Іде далі. «Введіть дані документа, що посвідчує особу» - «Бирка на вухо МУ-123321, видана пастухом Семеном Івановичем. «Причина неможливості проголосувати на виборчій дільниці». Вона пише: «Не можу бути присутньою особисто, прив'язана», - цитує «виборчий документ» радник глави СБУ.

У підсумку виборниця отримала від сайту офіційну відповідь: «Шановна Масленкова Бурьонка Теленковна, ваш персональний код активації для подальшого голосування - 511 241»... Потім ця ж жінка зареєструвалась, як житель Буркіна-Фасо і також змогла проголосувати.

«Це абсолютно фейкові вибори. Це не волевиявлення ніяке. Це просто фарс, це клоунада», - резюмує Лубківський.

Джерело: Високий Замок

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися