Жорстокість Бетмена лякала навіть спільників.
Україна

У Луганську була підпільна катівня, де терористи катували мирних мешканців та бойовиків з інших банд

4 січня 2015, 22:50
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, першого січня у Луганську був розстріляний і підірваний кортеж одного з ватажків бандитів на Луганщині Олександра Бєднова на прізвисько Бетмен. Як пізніше з'ясувалося, знищили його за наказом керівника «ЛНР» Ігоря Плотницького. Бетмен не підпорядковувався ЛНРівцям, а крім того його люди відзначалися особливою жорстокістю. У підвальному приміщенні одного з луганських підприємств Бєднов організував своєрідну тюрму, куди потрапляли як мирні мешканці так і бойовики з інших незаконних бандформувань.

Тож так звана «генпрокуратура республіки» видала ордер на затримання Бетмена. Однак він і його люди відмовилися розброюватися, тож Бєднова, до речі, колишнього міліціонера, який командував ротою батальйону ППС УМВС України у Луганській області, і його охоронців знищили в результаті досить тривалого бою. Окремі сепаратистські спільноти і ресурси зазначають, що операцію здійснювали російські спецназівці.

Конфлікт між Бєдновим та Плотницьким виник через мінські домовленості. Бетмен не захотів віддавати своїх полонених на обмін з офіційним Києвом. Він натомість одним з перших на Луганщині налагодив торгівлю полоненими і розвивав це як бізнес.

Бандити відбирали у простих людей майно. А для бранців організували підземну тюрму, де до них застосовувалися тортури. Дехто не витримував і помирав. Про це зізналися двоє соратників покійного уже Бєднова на прізвиська Маніяк та Фобус.

https://www.youtube.com/watch?v=AF3u8ZaXSIU

https://www.youtube.com/watch?v=AF3u8ZaXSIU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися