Визволений з полону волонтер упізнав у російському журналісті, якій підірвався на розтяжці, свого мучителя
Україна

Визволений з полону волонтер упізнав у російському журналісті, якій підірвався на розтяжці, свого мучителя

16 квітня 2015, 09:46
0
0
Сподобалось?
0

Журналіст телеканалу міноборони РФ «Звєзда» Андрій Луньов, який підірвався на розтяжці у Широкиному, знущався над полоненими українцями. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» написав волонтер Сергій Гаков, який провів у полоні у бойовиків 22 дні.

Про це повідомляє «ТСН».

За словами Гакова, журналіст «Звєзди» робив постановочні зйомки псевдообміну полоненими. Крім того, Андрій Луньов «знущався над солдатами і змушував їх на камеру телефонувати рідним, матерям, дружинам і розповідати, які погані українці, що не хочуть їх обмінювати». «Хоча я знаю, що обміни зривалися з їхнього боку, спеціально затягувалися, для репортажів, для пропаганди, для тієї брехні, що ллється з екранів їхнього телебачення», - написав Сергій Гаков. «Сподіваюся, ти будеш мучитися, як мучилися всі ті, яких «готували» перед інтерв'ю з тобою», - не приховує своїх емоцій колишній бранець.
Тим часом, телеканал «Звєзда» повідомляє, що Андрій Луньов прийшов до тями. Медики лікарні міста Новоазовська, куди був доставлений журналіст, діагностували у нього набряк мозку і проникаюче осколкове поранення голови. Крім того, у репортера зафіксовані множинні осколкові поранення грудної клітки та ніг. Зараз вирішується питання про транспортування Луньова в Донецьк, де йому повинні зробити операцію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися