У Харкові затримали частину учасників нічного нападу на студентські гуртожитки
Україна

У Харкові затримали частину учасників нічного нападу на студентські гуртожитки

12 червня 2015, 17:51
0
0
Сподобалось?
0

Як ми повідомляли, сьогодні вночі на початку третьої години ночі група невідомих молодиків, озброєні палицями та ножами, здійснили масований напад на людей у районі вулиці Отакара Яроша. Тут розташоване студентське містечко декількох вишів.

Під час нападу постраждали громадяни України та іноземні студенти. 9 потерпілих було доставлено до лікарні невідкладної допомоги, у деяких з них медики констатували черепно-мозкові травми та непроникаючі ножові колоті рани. Постраждалим надана необхідна допомога, їх здоров’ю на сьогодні ніщо не загрожує.

Як зазначають у прес-службі міліції Харкова, у зв’язку із даною ситуацією вночі весь особовий склад харківської міліції, в тому числі спецпідрозділи особливого призначення, були підняті по тривозі. За гарячими слідами затримано 5 підозрюваних у злочині. Зараз із ними працюють слідчі органи. Встановлюються інші учасники та організатори масової бійки. Дії зловмисників кваліфіковані за кількома статтями Кримінального кодексу України - ч.4 ст. 296 (хуліганство), ч.2 ст. 15 , ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) та ч.2 ст. 187 (розбій). Максимальне покарання за вчинені злочини передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

З огляду на події цієї ночі вирішено посилити заходи безпеки в місті особливо в тій частині, де проживають іноземні студенти. Кардинально переглянуто маршрути патрулів співробітників міліції громадської безпеки. З цього дня вони працюватимуть за оновленими схемами патрулювання, щоб максимально знизити ризик повторення будь-яких масових порушень громадського порядку в місті та взяти під повний контроль криміногенну ситуацію в місцях масового скупчення іноземних громадян.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися