Україна

Порча — через подарунок

24 вересня 2015, 10:44
0
0
Сподобалось?
0

Усі ми любимо приймати подарунки. Але не знаємо, що саме з ними можемо отримати не лише гарний настрій, добробут в дім, а й неприємності, навіть хвороби. Усе залежить від того, хто вам дарує і з якою метою.

На жаль, нерідко людям дарують речі зі злим умислом чи недобрим серцем. Навіть якщо це річ дорога, користі вам від неї не буде. В кращому разі, вона швидко вийде з ладу, в гіршому, може ще й вам наробити шкоди. Ніколи нічого не випрошуйте. Якщо вам подарували щось під тиском, це може нанести серйозний удар по стосунках. Якщо річ припіднесла людина хвора чи окутана своїми проблемами, ви можете мимоволі на себе перейняти частину її бід. Недоброзичливці інколи зумисне через дарунки наводять порчу. Роблять це з допомогою чорних магів. Ви приймаєте заворожений презент – й цим самим відкриваєте себе для темної енергетики. Чим частіше ви використовуватимете цей предмет, тим сильніше відчуватимете його пагубну силу.

Є кілька способів з’ясувати, чи не заряджений подарунок на порчу. По-перше, варто звернути увагу на те, з яким виглядом вам його підносять. Якщо людина нервується, ховає погляд, її кидає у піт чи жар, то не виключено, що це саме той випадок. Або недруг, з яким давно не спілкувалися, раптом хоче через презент загладити свою вину, таким чином прагне реваншу. Не варто приймати дарунків від злих і заздрісних людей. Є цілий перелік речей, які взагалі не можна брати з чужих рук – носову хустинку (символ печалі), ножі (символ розірвання стосунків), постільну білизну (робить вразливим здоров’я й ставить під загрозу інтимне життя), дзеркала (відкриває шлях потойбічним силам).

 

Якщо ви не можете відмовити людині й приймаєте її сумнівні знаки уваги, то вберегти себе від негативу можна. Найперше, запропонуйте купити подарунок за символічні кілька монет – спрацьовує «закон»: скільки недоброго до вас прийшло, стільки ви віддаєте. При цьому шкоди вам від такого подарунка не буде, бо зберігається баланс енергій. Якщо людина, вручаючи вам пакунок, перебуває у поганому настрої – не поспішайте його розгортати. Найкраще покласти річ на кілька хвилин на освітлене місце, щоб потрапляло сонячне проміння, після цього продемонструвати свою ввічливість: розгорнути презент й похвалити гостя. Зняти негативну енергію з подарунка можна й з допомогою вогню: над свічкою чи запаленою конфоркою провести річчю у вигляді хреста.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися