Ватажки сепаратистів просять у Росії потужні передавачі, щоб заглушити українські телеканали
Україна

Ватажки сепаратистів просять у Росії потужні передавачі, щоб заглушити українські телеканали

27 жовтня 2015, 22:24
0
0
Сподобалось?
0

Керівництво терористичних організацій на території окупованих районів Донбасу вживає екстрених заходів з «протидії українській пропаганді». Зокрема, за вказівкою російських кураторів, «міністерство інформації, друку та масових комунікацій «ЛНР» провело моніторинг аналогових каналів телебачення, а також кабельних провайдерів, які працюють на окупованій території Луганської та Донецької областей.

За оперативними даними групи «Інформаційний спротив», у результаті моніторингу виявлена ​​трансляція українських телевізійних каналів: «К1», «К2», «Євроновини», «М1», «Донбас» (Антрацит, Красний Луч), Перший Національний (Алчевськ), ЛОТ (східні квартали Луганська, Станично-Луганський район).

На думку ватажків «ЛНР», дані телеканали здійснюють «проукраїнську пропаганду» і «дискредитують» терористичні організації «ЛНР-ДНР».

Дана ситуація була винесена на обговорення «ради міністрів «ЛНР», за результатами якого прийнято рішення про сувору заборону кабельним операторам транслювати будь-які українські телеканали. У разі невиконання провайдер повинен притягуватися до кримінальної відповідальності.

Одночасно «рада міністрів «ЛНР» звернулася до Мінкомзв'язку РФ з проханням встановлення на території «ЛНР»/«ДНР» додаткових потужних телевізійних передавачів з метою трансляції російських телеканалів на частотах, за якими транслюється Українське ТБ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися