«Нацкорпус» заблокував «Інтер»: вимоги
Україна

«Нацкорпус» заблокував «Інтер»: вимоги

9 травня 2018, 13:42
0
-1
Сподобалось?
-1

Представники Національного корпусу та Національних дружин прийшли до будівлі телеканалу "Інтер" та вимагають позбавити канал ліцензії через "системну антиукраїнську редакційну політику".

Ранком середи, 9 травня, "Національний корпус" прийшов під будівлю телеканалу "Інтер". Активісти вимагають, аби з вечірнього концерту прибрали пропагандистські заяви, озвучені ведучими. Про це повідомляє "Укрінформ".

Зокрема, представники "Нацкорпусу" вимагають зняти з ефіру ті уривки концерту, в яких використовується російська пропаганда фашизму в Україні. Будівлю телеканалу обклеїли наліпками "Зробимо Інтер патріотичним". 

Більш того, на сторінці у Facebook "Національного корпусу" йдеться про те, що телеканал потрібно позбавити ліцензії.

"Національний Корпус прийшов до будівлі телеканалу "Інтер" з вимогою позбавити ліцензії канал олігарха-колаборанта Льовочкіна, в ефірі якого системно проводиться антиукраїнська редакційна політика", – наголошується в повідомленні.

В "Інтері" натомість ситуацію поки не коментують. Концерт "Победа. Одна на всех" залишається в програмі телеканалу на 9 травня. А от чи буде в ньому згаданий фрагмент – невідомо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися