ЗСУ на Донбасі взяли під контроль новий населений пункт
Україна

ЗСУ на Донбасі взяли під контроль новий населений пункт

20 серпня 2018, 13:36
0
0
Сподобалось?
0

Українські військові внаслідок ретельно спланованої операції звільнили ще одне селище – населений пункт Шуми перейшов під контроль України. Про це повідомляє Сьогодні з посиланням на  координатора групи "Інформаційний спротив", народного депутата Дмитра Тимчука у Facebook.

За його словами, підрозділи 24 ОМБр ім. короля Данила спільно з ротою глибинної розвідки окремого розвідувального батальйону провели заходи з витіснення російських окупаційних військ від населених пунктів для запобігання ведення ними вогню по мирних жителях.

Тимчук зазначив, що в результаті вдалося завершити створення кільця безпеки навколо міста Торецька і утворити буферну зону навколо КПВВ "Майорське".

"Разом з тим під повний контроль Об'єднаних сил перейшов населений пункт Шуми і дачний масив цього населеного пункту, траса вздовж водопроводу і дачний масив селища Шахти 6-7. Всього взято під контроль більш десяти квадратних кілометрів території так званої "сірої зони". Операція була ретельно спланована і організована і стала великою несподіванкою для противника – українські війська вночі зайняли щойно обладнані позиції російсько-окупаційних військ, які ті облаштували для проведення обстрілів як Об'єднаних сил, так і мирного населення. Під час виконання завдання противник чинив опір і намагався відбити деякі позиції. В ході зіткнення загинув молодший сержант ЗСУ Дмитро Український", – написав нардеп.

Він додав, що на взятій під контроль території вже встановлюються всі складові органів державного управління України.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися