У Херсоні наркоман вбив 1,8-річного хлопчика
Україна

У Херсоні наркоман вбив 1,8-річного хлопчика

1 березня 2020, 13:47
0
0
Сподобалось?
0

У Херсоні 21-річний чоловік побив сина своєї співмешканки за те, що хлопчик постійно кричав та не давав відпочивати. Коли дитині стало зле, її поклали в ліжко. А через деякий час він помер. Маленькому був лише 1 рік і 8 місяців. Дізнавшись про смерть дитини, чоловік втік. Зловмисника затримали упродовж години.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Херсонській області.

29 лютого о 16:02 в поліцію звернулась 21-річна мати. Жінка повідомила, що її співмешканець забив до смерті її маленького сина. 

Підозрюваного затримали упродовж години. Ним виявився 21-річний житель Нової Каховки, який мав постійні проблеми з законом. Також відомо, що він вживав наркотичні речовини.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник проживав у квартирі зі своєю співмешканкою та її малолітнім сином. Зі слів сусідів пара постійно сварилась та вела антисоціальний спосіб життя.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство малолітньої дитини». Вирішується питання про оголошення підозри затриманому чоловіку. Міру запобіжного заходу на час тривання досудового слідства для нього обере суд. Зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися