На Київщині вбили чоловіка, а тіло «підзахоронили»
Україна

На Київщині вбили чоловіка, а тіло «підзахоронили»

6 липня 2020, 21:35
0
0
Сподобалось?
0

На Київщини поліція затримала трьох чоловіків, які вбили свого знайомого і закопали на кладовищі.

Як повідомляє пресслужба поліції Київської області, днями до поліції звернулась жителька міста Вишгород та повідомила, що прийшовши на кладовище, вона виявила на могилі сина свіжий ґрунт.

«На місці правоохоронці виявили «підхоронене» тіло молодого чоловіка. Поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетні чоловіки 19, 45 та 46-річного віку», - йдеться у повідомленні.  

Відомо, що під час розпиття алкогольних напоїв у компанії чоловіків виник конфлікт із новим знайомим. Між ними сталася бійка, під час якої троє нанесли тілесні ушкодження потерпілому. Травми виявились смертельними. У подальшому тіло чоловіка прикопали на кладовищі, аби приховати сліди злочину. 

У поліції повідомили, що трьох жителів Вінницької та Чернігівської областей, один з яких неодноразово судимий, працівники Вишгородського відділу поліції затримали.

Наразі відкрили два кримінальних провадження за статтями «умисне тяжке тілесне ушкодження» та «залишення в небезпеці». Чоловікам повідомили про підозру у вчиненні злочинів. Суд обрав для них запобіжний захід - тримання під вартою. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися