У Запоріжжі в ДТП заживо згоріли троє студентів
Україна

У Запоріжжі в ДТП заживо згоріли троє студентів

18 вересня 2020, 21:35
0
0
Сподобалось?
0

В смертельній ДТП у Запоріжжі заживо згоріли троє студентів-мароканців.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області.

17 вересня близько 19:40 водій автомобіля "BMW", рухаючись середньою смугою проїзної частини Набережної магістралі з боку вулиці Лермонтова в напрямку вулиці Української, виїхав на ліву смугу, де на швидкості зіткнувся з автомобілем "Nissan" під керуванням 40-річного водія. Після чого водій "BMW" виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг і врізався в опору рекламоносія. Авто спалахнуло.

В результаті ДТП 21-річний водій "BMW" та два його пасажири: хлопець-одноліток і 17-річна дівчина загинули на місці. Відомо, що загиблим не вдалося вибратись з палаючого авто, вони згоріли живцем.

Ще троє пасажирів: 20-річна дівчина, та два хлопці 20 та 23 років доставлені в лікарню з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості. Всі жертви аварії – громадяни Королівства Марокко. Водій та пасажир другої іномарки не постраждали. 

"За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб» Кримінального кодексу України. Причини та обставини аварії з’ясовуються", – повідомили у поліції. 

Як інформує ГО Арабський дім в Україні, у ДТП загинули студенти з Марокко - 21-річний Валід Азізі, 20-річний Закарій Харді та 17-річна Наргес Джагун. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися