На Волині оголосили у розшук пенсіонерку, яку звинувачують у дачі хабара
Україна

На Волині оголосили у розшук пенсіонерку, яку звинувачують у дачі хабара

27 лютого 2021, 11:35
0
0
Сподобалось?
0

Ковельська місцева прокуратура отримала дозвіл у Ковельському міьскрайонному суді на затримання пенсіонерки з Донецької області Валентини Григориченко. Жінка 8 листопада 2018 року намагалася дати 15 тисяч хабара працівнику прокуратури аби той перекваліфікував вчинений її родичем злочину на менш тяжкий. Пенсіонерку затримали під час передачі грошей.

Про це пише Ковель медіа.

Обвинувачена неодноразово не з’являлась у суд, хоча належно повідомлялась, оголошувалась у розшук, до неї застосовувався привід, однак, безрезультатно. Виникла необхідність у затриманні з тим, щоб забезпечити її участь у судовому засіданні.

Адвокатка жінки заперечила, сказала, що її підзахисна хворіє і у 2020 році п’ять разів лікувалась стаціонарно; в даний час перебуває на стаціонарному лікуванні, про що повідомляла суду та надавала підтвердження лікування. Мовляв, у розпорядженні сторін є відомості про поважність неявки.

Суд врахував той факт, що Валентина Григориченко, дійсно, вказувала суду про місце свого фактичного проживання у місті Ковелі, за яким, однак, судових повісток у подальшому не отримувала. За вказаною адресою поліція її не виявила. Також вона має визначене місце проживання у іншій області, де отримала судову повістку, однак у суд не з’явилась і про причини неявки суду не повідомила.

Заяву адвокатки про поважність неприбуття підзахисної суд вважає голослівним, так як не надано таких відомостей.

Суддя Ірина Логвинюк клопотання прокурора задовольнила і надала дозвіл на затримання обвинуваченої та застосування щодо неї запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися