Над Словянськом збили третій вертоліт, серед терористів є загиблі, а кримінальники панікують
Україна

Над Словянськом збили третій вертоліт, серед терористів є загиблі, а кримінальники панікують

2 травня 2014, 09:23
0
0
Сподобалось?
0

Сепаратисти і російські диверсанти підбили ще один вертоліт українських військових - уже третій. Таку інформацію, з посиланням на Ігоря Стрєлкова, розповсюдили російські ЗМІ. А взятого раніше у полон льотчика відправили у лікарню. Також зі слів сепаратистів у їхньому таборі є втрати. Як мінімум мова йде про одного вбитого і одного пораненого. Вертольоти більше не літають над містом.

Керівник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук повідомляє, що терористи почали відбирати у місцевих мешканців транспорт для можливого прориву з оточення.

«Є підозри, що терористи зроблять спробу вирвати на нім з блокованого міста. Також серед залученого сепаратистами до терористичної діяльності дрібного криміналітету в Слов'янську спостерігаються панічні настрої. Злочинці, «працюючі» за гроші, не згодні йти на ризик і протистояти силовикам за «великі ідеї Москви», - пише Тимчук.

Міністр МВС Арсен Аваков знаходиться у зоні проведення АТО. Також там працюють міністр оборони і командувач Національної гвардії. Найближчим часом у зоні проведення операції зупинять залізничне сполучення.

Арсен Аваков підтвердив, що загибель українського вертольотчика. Також він розповів, що терористи ховаються за мирним населенням, ведучи стрільбу з-за живих щитів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися