Силовики знищили банду терористів під Краматорськом — допомогли місцеві мешканці
Україна

Силовики знищили банду терористів під Краматорськом — допомогли місцеві мешканці

15 травня 2014, 11:52
0
0
Сподобалось?
0

 

Вчора, 14 травня, ввечері, в Олександрівському районі Донецької області розпочалася операція зі знищення збройного банд формування, яка тривала і вночі.

Після отримання інформації від небайдужих місцевих жителів щодо розміщення збройних бандформувань терористів, було сплановано операцію підрозділів Збройних Сил України.

На околиці села Староварварівка, що за 30 кілометрів від Краматорська, відбувся запеклий бій між українськими військовими, які беруть участь в антитерористичній операції, та групою терористів, яка засіла в сосновому лісі.

Операція пройшла успішно. Поранених та загиблих серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. Натомість військові захопили 3 терористів, у одного з них вилучили ручний протитанковий гранатомет.

Після проведення операції зі знищення збройного бандформування було здійснено зачистку місцевості.

«Керівники» сил самооборони Слов'янська відреагували на дії українських силовиків неадекватно, почавши розповсюджувати через своїх осіб та російські ЗМІ чутки про те, що українські військові начебто стріляли у мирне місцеве населення. Ці заяви не відповідають дійсності, насправді під час проведення операції зі знищення збройного бандформування жодна цивільна особа не постраждала.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися