Полонені росіяни не хочуть додому, бо їх там «посадять або розстріляють»
Україна

Полонені росіяни не хочуть додому, бо їх там «посадять або розстріляють»

9 березня 2022, 19:02
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 9 березня, кілька полонених російських окупантів зізналися, що бояться повертатися в Росію, бо там на них чекає нелегка доля.

Про це вони сказали на прес-конференція в Києві, інформує УНІАН.

Андрій Чеботаревський з 2-ї мотострілецької дивізії сказав, що в Росії їх і так вже вважають мертвими. Українські військові дали йому можливість зателефонувати своїй родині, і ті сказали, що на нього "прийшла похоронка".

Також він додав, що якщо вони повернуться в РФ, то їх же свої і розстріляють. Крім того, він підтвердив інформацію про те, що в Україні воюють строковики з РФ.

Інший військовослужбовець, Євген Смирнов, заявив, що "був в шоці, коли в полоні мені показали, що творить російська армія на території України. Цивільні живуть у бункерах, армія розстрілює літніх людей".

При цьому він також боїться, що після повернення в РФ його або посадять, або розстріляють. Також він сказав, що за час війни в Україні армія РФ втратила 12 тисяч солдатів.

А ось ще один солдат РФ, 19-річний Олексій Бабіхін і зовсім заявив, що хоче залишитися в Україні, поки Росією править Володимир Путін.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися