Лукашенко запевняє, що Росія виграє війну
Україна

Лукашенко запевняє, що Росія виграє війну

17 березня 2022, 16:06
0
-1
Сподобалось?
-1

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що президенту України Володимиру Зеленському варто прийняти пропозиції президента росії Володимира Путіна щодо миру, інакше Києву згодом доведеться підписати капітуляцію.

Про це Лукашенко сказав в інтерв'ю японському телеканалу TBS, – повідомляє Українська правда.

«Я переконаний, що найближчим часом цей конфлікт – операція Росії – закінчиться миром. Скажу вам вперше головне: росія пропонує Україні – Путін Зеленському, я це точно знаю, – абсолютно прийнятний варіант договору. І сьогодні ще можливо, щоб Україна з Росією домовилися та Зеленський підписав із Путіним цей договір. Якщо Зеленський на це не піде, то, повірте, йому доведеться з часом підписати акт про капітуляцію. Росія у цій війні не програє. У цьому ви 100 % переконані також. Чим закінчується війна у разі перемоги однієї зі сторін, Японія знає краще, ніж я», – заявив Лукашенко.

Лукашенко також висловив думку, що Білорусі не доведеться воювати з Україною, але не виключив цього у разі ескалації.

«Заходу не вдасться втягнути нас у цей конфлікт. У нас достатньо розуму, щоб не втягнутися в цей конфлікт, як нас сьогодні американці разом зі своїми партнерами штовхають до цього конфлікту», – сказав Лукашенко.

Він знову заявив, що 23-24 лютого Україна нібито планувала завдати удару по території Білорусі «з чотирьох точок», але він із Путіним цьому запобігли.

Лукашенко додав, що українські літальні апарати нібито порушують державний кордон Білорусі, а також, що за останній тиждень українці «здійснили пуск двох ракет, як мінімум двох ракет «Точка-У» по території Білорусі» – але їх вдалося збити.

З його слів, це робиться для того, аби «збурити» Білорусь, щоб вона почала відповідати.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися