Російські військові і поліція відмовляються їхати в Україну (запис розмови генерала з «відмовниками)
Україна

Російські військові і поліція відмовляються їхати в Україну (запис розмови генерала з «відмовниками)

1 квітня 2022, 00:33
0
1
Сподобалось?
1

За інформацією української розвідки продовжуються масові відмови російських військовослужбовців брати участь у війні проти України

Про це повідомляє Стратегічне командування ЗСУ.

Так декілька днів тому майже весь особовий склад однієї із батальйонних тактичних груп (дві мотострілкові роти та мінометна батарея), які були сформовані зі складу 4-ї військової бази ЗС РФ (Цхінвал, Південна Осетія) відмовився від участі у військовій агресії проти України.

Зазначають, що керівництво РФ намагається застосовувати кримінальне переслідування до осіб, що відмовляються воювати проти України, але у випадку масових відмов вимушено обмежуватись дисциплінарними стягненнями. Причиною є острах щодо можливого розголосу реальних настроїв в військах та бунтів у військових частинах.

«Для показового публічного покарання було прийнято рішення притягнути до кримінальної відповідальності 12 бійців краснодарської роти ОМОН «Пластун» Росгвардії, які відмовились їхати в Україну.

Також у мережу потрапила розмова російського генерала із бійцями кількох спецпідрозділів швидкого реагування, які також написали відмову від участі у бойових діях в Україні. Судячи з усього, її записали і «злили» самі працівники російської поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися