Бойовики збили український літак. Троє загиблих
Україна

Бойовики збили український літак. Троє загиблих

7 червня 2014, 23:16
2
-1
Сподобалось?
-1

 

Знову українські силовики рахують втрати: вчора бойовики з допомогою російських установок збили літак Ан-26, в якому перебувало шестеро бійців. Трьом військовим вдалося вистрибнути з парашутом. Троє загинули...

Ан-26 збили під Слов'янськом Донецької області. Екіпаж літака зробив усе можливе, щоб відвести його від Слов'янська - і цим врятував мирних мешканців, зауважив речник антитерористичної операції Владислав Селезньов. Також він повідомив, що трьом бійцям вдалося врятуватися. Зараз вони перебувають у лікарнях, один із них поранений.

Щодо обставин трагедії, літак Ан-26 було збито з допомогою новітнього російського переносного зенітного ракетного комплексу 9К333 «Верба», які на експорт не постачаються. Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук. Літак був вражений на висоті 4500 м ракетою 9М336. Її фрагменти досліджують фахівці.

За інформацією Тимчука, ПЗРК такого зразка тільки наприкінці травня цього року стали надходити в підрозділи російської армії. На експорт вони не постачалися.

Джерело: Високий Замок

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Vbrjkf
    Vbrjkf

    Дебіли. То було вчора. Просніться засранці вісника.

    7 червня 2014, 23:32
    Відповісти
  • виправили.

    7 червня 2014, 23:56
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися