У невизнаному Придністров’ї нові вибухи
Україна

У невизнаному Придністров’ї нові вибухи

26 квітня 2022, 11:01
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні зранку два вибухи пролунали на майданчику телерадіообладнання у селищі Маяк у невизнаній Придністровській республіці, яка тримається на штиках російських «миротворців».

Так, за повідомленням так званого «МВС ПМР», внаслідок вибухів виведено з ладу дві антени – мегаватну та на пів мегавата, які забезпечували трансляцію радіо РФ. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Слід відзначити, що це не єдині антени на території комплексу, усі інші вціліли й, насправді, невідомо, наскільки критично важливим було знищене обладнання.

Окрім того, контрольовані Росією пропагандистські телеграмканали «Придністровської Молдавської Республіки» розганяють новину про начебто удар по єдиному військовому аеродрому «ПМР». Тут озвучуються нісенітниці у стилі кремлівської пропаганди. Нібито на летовище з безпілотних літальних апаратів скинули натівські міни й розганяється думка про підготовку нападу на «республіку» збройних сил… Румунії. «Офіційні» ЗМІ та органи «ПМР» про це не повідомляють.

Нагадаємо, вчора у Тирасполі пролунали вибухи у будівлі так званого «Мністерства безпеки ПМР», яку показово обстріляли з гранатометів.

Путін розпалює заморожений конфлікт в одній із створених Росією сірих зон.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися