Коломойський щотижня витрачає 732 тисячі доларів на утримання своєї яхти
Україна

Коломойський щотижня витрачає 732 тисячі доларів на утримання своєї яхти

9 травня 2022, 17:36
0
-1
Сподобалось?
-1

Поки вся країна збирає на дрони і бронежилети, олігарх Коломойський відсуджує Приват і платить по 732 000 доларів в тиждень за свою суперяхту Lauren L.

Як пише Центр протидії корупції, про пришвартовану в одному з болгарських портів яхту повідомив журналіст газети Pittsburgh Post-Gazette Майкл Саллах. Саме він минулого року опублікував розслідування «Брудні долари» про діяльність Коломойського в США.

90-метрова Lauren L спущена на воду у 2002 році. Яхта може прийняти 40 гостей. Коломойський, за даними SuperYacht Fan, придбав судно у 2016 році за 65 мільйонів доларів. Зараз вона коштує $75 млн і входить до топ-100 найдорожчих яхт світу.

Яхта, серед іншого, обладнала вертодромом, кінотеатром, тренажерним залом, бібліотекою, басейном, джакузі, сауною, масажним кабінетом та іншими елементами розкоші.

Якщо в США прокурори активно доганяють Коломойського, то в Україні у нього все добре. В кінці квітня «Укрнафта» якогось дива продала компаніям з орбіти групи Приват скраплений газ за ціною вдвічі нижчою за ринкову.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися