Матюками накликаєте біди на онуків
Україна

Матюками накликаєте біди на онуків

31 травня 2022, 09:37
0
0
Сподобалось?
0

Кількасотрічна окупація росією українських земель завдавала нам не лише страждання, кров, війни та винищення всього українського. «Асвабадітелі» на своїх штиках принесли і все найбрудніше – пияцтво та матюки.

Чужинці, які подорожували Україною, ще у XVII столітті писали: «У цього народу тільки чотири лайливі слова – свиня, собака, дідько, чорт». Старші люди, наші сучасники, згадують, що навіть у середині минулого століття, коли Західна Україна була під Польщею, у селах на весіллях ще обходилися однією або кількома пляшками горілки. І то такої слабенької, що кидали туди перчину, щоб напій видавався міцнішим. Уже за тридцять-сорок років радянської окупації цих земель горілку стали гнати бідонами, а лайливі російські слова стали як звичними у спілкуванні українців. Сьогодні першачки так матюкаються, що у вчителів вуха в’януть.

Наукою уже доведено, що нецензурних брудних словах прихована страшна руйнівна сила. Навіть радянські вчені проводили такі експерименти, але їхні дослідження були поховані під знаком секретності. Зокрема біолог Іван Белявський довів, що кожне негативне сказане слово призводить до змін генетичного коду людини, що відповідає за темп старіння та життєвий час. І ці модифіковані гени ми передаємо своїм нащадкам. Матюкальник не лише скорочує собі життя, накликаючи хвороби та нещастя, а й програмує на це своїх онуків та правнуків. Ще цікавіші результати досліджень лінгвістів. Виявляється, у словнику давньоруської мови було таке популярне нині слово «бл..ь» – насправді це назва… демона, який вимагав поклоніння та розпусти. Вчені стверджують, що усі лайливі слова мають демонічне походження.

Сьогодні нам треба очищати духовне здоров’я від російського поклоніння матюкам і горілці. До чого це привело саму росію, яку культуру і яке покоління вона виростила – ми переконуємося на власній шкурі щодня. Її найяскравіше уособлення – російські солдати, які топчуть українську землю з відбірним російським матом на вустах, у пограбованих українських домівках вичищають найперше алкоголь, без якого не уявляють життя. Ми хочемо, щоб наші діти й онуки були схожими на рашистів?

Ніна РОМАНЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися