У збитому літаку мало бути 200 бійців
Україна

У збитому літаку мало бути 200 бійців

14 червня 2014, 23:54
0
1
Сподобалось?
1

 

У літаку, який нині вночі збили терористи у Луганську, могло бути не 40, а 200 бійців! Напередодні проти перевезення силовиків «повітрям» висловилося чимало учасників спецнаради, в тому числі президент. Після цього більшість військових відправили в зону АТО «сухопутно». А сорок десантників таки полетіли...

Таку інформацію на своїй сторінці у «Фейсбук» оприлюднив народний депутат Микола Княжицький. Дослівно, він написав наступне: «Вчора на нараді силовиків з Президентом усі учасники, окрім представників міноборони, висловилося проти перевезення військових літаками. І Президент був проти. Але військові запевнили, що все буде добре. Пощастило, що частина військових поїхала на БМП. У збитому літаку мало бути 200 солдатів та офіцерів».

Нагадуємо, минулої ночі бойовики підбили військово-транспортний літак Повітряних сил Збройних сил України. ІЛ-76 заходив на посадку в аеропорту Луганськ. Кількість загиблих - майже п'ять десятків (9 членів екіпажу з Мелітопольської авіаційно-транспортної бригади та 40 десантників з 25 окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади). Літак перевозив особовий склад для ротації. Збили його з ПЗРК «Ігла».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися