Родич екс-президента США воював в Україні добровольцем
Україна

Родич екс-президента США воював в Україні добровольцем

21 жовтня 2022, 10:48
0
1
Сподобалось?
1

Онук сенатора Роберта Кеннеді і внучатий племінник президента США Джона Кеннеді – таємно воював в Україні. Про це 28-річний Конор Кеннеді написав в Instagram, розмістивши фото у формі ЗСУ.

«Мене дуже вразило те, що я побачив в Україні за останній рік. Я хотів допомогти. Коли почув про Український Інтернаціональний Легіон, знав, що піду, і пішов у посольство, щоб записатись уже наступного дня», – Конор Кеннеді.

Він не розголошував раніше про своє рішення, оскільки не хотів, щоб родичі та друзі хвилювалися, тим більше що, як зізнався сам Кеннеді, у нього зовсім не було досвіду військової служби.

«Я не був відмінним стрільцем, але я міг носити вантажі і швидко вчився. Я також був готовий померти там. Тому незабаром мене погодилися відправити на північно-східний фронт», – написав він.

Молодий Кеннеді зізнався, що, як солдату йому було страшно, і що йому пощастило живим повернутися додому. Проте він дорожить здобутим досвідом і тим прикладом, який йому показали товариші по службі.

«Ця війна, як і всі інші, жахлива. Люди, яких я зустрів, були найхоробрішими з усіх, кого я коли-небудь знав. Мої товариші-легіонери – вихідці з різних країн, походження, ідеології – справжні борці за свободу», – наголосив Кеннеді.

За його словами, війна в Україні визначить подальшу долю демократії у цьому столітті, і закликав усіх небайдужих надати допомогу легіонерам в Україні всім, чим можливо.

«Вступайте до легіону, допомагайте на кордоні або відправляйте медикаменти. Щодня хтось там жертвує всім заради міцного миру», – написав наприкінці Кеннеді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися