У Луцьку запустили в обіг нову марку «Переможного Нового року!» (фото)
Україна

У Луцьку запустили в обіг нову марку «Переможного Нового року!» (фото)

19 грудня 2022, 18:22
0
0
Сподобалось?
0

У день святого Миколая у Луцьку відбулося спецпогашення нової поштової марки. В цій події взяли участь голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, голова Волинської військової адміністрації Юрій Погуляйко і керівник Волинської дирекції Укрпошти Іван Люсак. Поштівку «Переможного Нового року!», конверт до неї та художню картку «З Різдвом!» випустили накладом у 720 тисяч примірників. Авторкою ідеї сюжету стала одинадцятикласниця з Миколаєва Валерія Михайлова.

– Цей випуск не тільки про свято, він традиційно і про війну, – зазначив Іван Люсак, – Тут зображено дівчину і українського військового, яких розлучила велика війна: вона – на самоті зустрічає новорічні свята, він – на лінії зіткнення з ворогом. Продовження історії в сюжеті конверта «Перший день». Вони вже разом, разом дивляться на святкові салюти і планують своє майбутнє у вільній, мирній і незалежній Україні. Ця марка – про свято, яке, з одного боку, можливе тільки завдяки нашим захисникам і захисницям, з іншого – про свято, яке у нас жорстоко забрала війна. Бо найважливіше для кожного з нас – бути поряд і бути вдома.

– Марки Укрпошти стали доброю традицією і передвісниками значущих подій. Так, марка з руськім воєнним кораблем стала пророчою – після її погашення російський крейсер затонув. Тому, вірю, що після випуску і погашення сьогоднішньої марки наша перемога буде швидшою, – продовжив Григорій Недопад.

У центральному відділенні Волинської дирекції відкрили резиденцію Святого Миколая, яка буде діяти до 31 грудня. Тут усі охочі зможуть написати листи захисникам на передову. Їх нашим воїнам доставлять мобільні бригади Укрпошти.

Кость ГАРБАРЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися