«До Дня Святого Миколая та Дня ЗСУ»: у Луцьку погасили благодійну поштову марку
Волинь

«До Дня Святого Миколая та Дня ЗСУ»: у Луцьку погасили благодійну поштову марку

7 грудня 2023, 09:40
0
0
Сподобалось?
0

У День Збройних сил України та День Святого Миколая національний поштовий оператор АТ «Укрпошта» вводить в обіг нову благодійну поштову марку «Подарунки Святого Миколая».

Про це повідомила пресслужба Укрпошти.

«У День Святого Миколая, який цьогоріч уперше відзначаємо в Україні 6 грудня, одночасно з Днем Збройних сил України, Укрпошта вводить в обіг благодійну поштову марку «Подарунки Святого Миколая». Відсьогодні придбати марку можна у відділеннях Укрпошти по всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині Укрпошти», – ідеться у повідомленні.

Сьогодні нову марку погасили у Луцьку.

Як розповіла директорка з розвитку мережі та директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк, номінал марки становить 18 гривень, додаткові 5 гривень вартості марки – благодійна допомога для потреб ЗСУ.

«Автор марки Кость Лавро поєднав новорічні свята, День ЗСУ та мрію українців про перемогу в одній карт

инці. Тому на новому поштовому випуску Святий Миколай везе в камуфляжному мішку необхідну для перемоги України зброю», – зазначила Валентина Варголяк.

Символічно, що у спецпогашені взяли участь діти – учасники дитячого фольклорного гурту «Вервечка», м. Луцьк. Дівчатка організували міні-концерт: декламували вірші та співали пісень, в тому числі й українську народну пісню «Ой у лузі червона калина…». Насамкінець діти отримали символічні подарунки від Укрпошти.

Тираж поштової марки складає 600 тис. примірників. Номінал марки – М = 18 грн (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України) + 5 грн (благодійна складова). Ціна маркового аркуша – 115 грн.

Виручені від продажу поштової марки донатні кошти будуть направлені на підтримку ЗСУ.

До поштової марки Укрпошта традиційно випустила конверт «Перший день» та художню картку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися