Людмила ХОМУТОВСЬКА
Україна

Вступимо у Євросоюз?

2 січня 2023, 10:08
0
1
Сподобалось?
1

Відомий український таролог Людмила Хомутовська стверджує, що рік буде важким, але ми неодмінно отримаємо перемогу. Вона бачить майбутнє на картах.

– Економіка у нас «лежить». Всупереч усім, хто каже, що це затягнеться на роки. Ні, карти показують навіть мирну угоду. У нас буде перемога, ми будемо святкувати. Але з іншого боку піднімається якась військова тема. Не здивуюся, якщо наша армія якимось чином почне реформуватися. Щось всередині армії буде змінюватися... 

Пік активності на фронті, за її словами, буде в зимові місяці. На січень випадає вежа. Ця карта говорить, що війна йде повним ходом. У лютому – вісім мечів. Це свідчить про те, що ситуація якось зупиниться трохи, нам можуть висунути якісь умови. У березні може бути укладення договору з якимись нюансами. До квітня йде повернення земель, повернення до нормального життя, повернення додому. У травні будуємо плани, дивимося в майбутнє, стурбовані своїми справами. Чогось кардинального не передбачається. В середині весни Україна може повернути території, які росія незаконно забрала. Літо буде дуже насиченим періодом роботи, отримання чогось нового, кардинальної зміни ситуації. Також в літній період в Україну можуть зайти іноземні інвестиції. Йдеться про нечувано велику суму. Можливо, вступимо в Євросоюз. Щось відбувається таке, що навіть не можна подумати, що це може з нами статися. В цей час все буде настільки сильно змінюватися, що ми будемо в шоці. Сьомий місяць – це карта мага, що символізує велику кількість можливостей, відкриттів фабрик, заводів. Восьмий місяць – це розподіл грошей. Відродження і підняття економіки продовжиться і восени 2023 року.

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися