Астрологи засмутили прогнозом щодо закінчення війни в Україні
Україна

Астрологи засмутили прогнозом щодо закінчення війни в Україні

1 вересня 2023, 15:07
0
0
Сподобалось?
0

Астрологи Анна і Олексій Суханови зробили прогноз для України на вересень 2023 року і визначили, чи закінчиться в цей період повномасштабна війна в Україні.

За їхніми словами, вересень буде напруженим місяцем, в першу чергу, для росії. У цей час може статися обвал рубля, можуть назрівати бунти, обвалення фронту, внутрішні конфлікти та інше.

В Україні, за словами експертів, ситуація також буде напруженою, але більш сприятливою в астрологічному аспекті. Найбільш позитивний період для нас буде з 6 вересня по 6 листопада 2023 року.

Однак, як кажуть Суханови, у вересні війна в Україні не закінчиться:

"Важливо розуміти, що у вересні війна не закінчиться, але при цьому можуть створюватися видимі або невидимі умови для формування шляху до її закінчення".

Крім того, продовжили астрологи, наступного місяця Україна продовжить отримувати військову техніку та боєприпаси. Також можуть бути невеликі прискорення в процесі військових дій.

"Астрологічні транзити вересня досить-таки позитивні, але при цьому буде дуже багато і напружених днів. Тому, в цілому, місяць буде сприйматися як насичений і напружений", - додали Суханови.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися