Якими будуть атаки на Україну восени та взимку: плани росіян
Україна

Якими будуть атаки на Україну восени та взимку: плани росіян

7 вересня 2023, 17:32
0
0
Сподобалось?
0

росія може готуватися до масових обстрілів України восени. Окупанти використовуватимуть не лише ракети, але й “Шахеди” власного виробництва.

Про це речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив в ефірі телемарафону.

“Варто очікувати, що ворог не відмовиться від своїх планів бити в осінньо-зимовий період по певних об'єктах критичної інфраструктури. Можливе використання ще старих радянських ракет, як-от Х-22, можливо, С-300 для завдавання ударів по прифронтових територіях”, — сказав Ігнат.

Він припустив, що новіше озброєння, високоточні ракети ворог, ймовірно, використовуватиме для ударів вглиб України. Також речник вважає, що росіяни можуть зосередитися на ударних дронах.

“Все ж таки, мабуть, більше ворог зосередить увагу на виробництві БпЛА типу “Шахед”. Є вже у них можливості у себе їх складати. Тому, мабуть, будуть нарощувати саме “Шахеди” і їх буде з'являтися більше, щоб атакувати нашу критичну інфраструктуру. Таких сценаріїв варто очікувати і готувати засоби протидії”, — резюмував речник.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що зимовий період може бути складним для українців. Наразі тривають роботи з підготовки. Не виключено, що росіяни знову битимуть по енергосистемі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися