У  Великій Британії трьох українських дітей побили й порізали
Україна

У Великій Британії трьох українських дітей побили й порізали

6 вересня 2023, 11:16
0
-1
Сподобалось?
-1

У місті Единбург у Великій Британії стався прикрий інцидент, у якому постраждали діти з України. Так, на маленьких українців напала група невідомих осіб.

Британські правоохоронці зазначили, що цей напад скоїли на расовому ґрунті. Усім постраждалим дітям надали всю необхідну медичну допомогу.

На українських дітей у Британії напали

У поліції Великої Британії наголосили, що один 15-річний і двоє 13-річних хлопців постраждали після того, як 3 вересня ввечері до них підійшла група молодих людей у темному одязі. Всього їх було близько восьми осіб.

Після цього почалася сутичка, внаслідок якої один з 13-річних хлопців отримав ножове поранення, інший мав рвані рани на одному вусі, а 15-річний юнак отримав удар кулаком.

Правоохоронці запевнили, що вони вже перевіряють записи з камер відеонагляду, щоб знайти відповідальних за напад на Ніддрі Мейнс-роуд в Единбурзі. Британські поліцейські також розшукують свідків цієї події.

Про напад на українських дітей висловився детектив-інспектор Кіт Фейрбейрн. Він попросив громадськість зв'язатися з поліцією і поділитися будь-якою інформацією, яку вони можуть мати.

Ми звертаємося за детальною інформацією про групу молодих людей, які були одягнені в темний одяг. Будь-яка інформація може допомогти нам у встановленні осіб, відповідальних за ці напади,

– сказав він.

Після інциденту українських хлопчиків відправили в лікарню, де надали необхідну медичну допомогу. У поліцію звернулися з питанням побиття українців уже в понеділок 4 вересня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися