У Луцьку судять лікарку, яка зі спільниками допомагала чоловікам виїхати за кордон
Україна

У Луцьку судять лікарку, яка зі спільниками допомагала чоловікам виїхати за кордон

18 вересня 2023, 09:49
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку трьох людей судять за підозрою в незаконному переправленні чоловіків за кордон. Серед обвинувачених – двоє чоловіків і жінка. Остання працює у Волинській обласній лікарні.

За версією слідства, компанія за гроші підробляла медичні довідки про непридатність до служби.

Нещодавно в Луцькому міськрайонному суді досліджували аудіо- та відеодокази, - пише ІА Волинські новини.

Група налагодила схему незаконного переправлення за кордон військовозобов’язаних чоловіків шляхом підроблення документів щодо встановлення медичних діагнозів із кінця березня 2022 року. Правоохоронці мають як мінімум два встановлених факти виявлення таких документів для двох чоловіків, з одного з яких члени організованої групи взяли за цю послугу 13 200 доларів.

У суді адвокати жінки, яка працює лікаркою в обласній лікарні, та двох чоловіків доводять невинуватість своїх підзахисних. Мовляв, це були провокації.

На останньому судовому засіданні заслуховували запис розмови одного з обвинувачених із потенційним клієнтом. Виокремити з розмови щось важливе складно за потоком нецензурної лексики. Проте на аудіо чути згадку за документи про інвалідність.

Прокурор просив долучити ці записи до справи. Але сторона захисту вважає їх неналежним доказом. Врешті суддя вирішив долучити записи до матеріалів кримінального провадження.

Прокурор анонсував: є ще відеодокази, які подаватимуть наступного разу. Це диск із зафіксованими розмовами підозрюваних. Сторона захисту також має відеодокази, які повинні пролити більше світла на ситуацію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися