Волинь – лідер за кількістю «волонтерів»-ухилянтів
Волинь

Волинь – лідер за кількістю «волонтерів»-ухилянтів

20 березня 2023, 16:25
0
-1
Сподобалось?
-1

Завдяки системі «Шлях», яка дозволяє виїхати з України у волонтерських або гуманітарних цілях, 9373 чоловіки призовного віку не повернулися до України під час воєнного стану. Це становить 11,1% від загальної кількості осіб, які скористалися правом на виїзд. Про це повідомляє «Главком».

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну 21108 військовозобов’язаних чоловіків з Волині виїжджали за кордон через систему шлях з волонтерською або гуманітарною місією. 1375 чоловіків після цього не повернулися. В абсолютних цифрах це найвищий показник серед українських регіонів. На другому місці Львівська область, щоправда тут на 31558 тих, хто виїхав, не повернулися 1036. Третє місце у цьому рейтингу «волонтерів»-ухилянтів посідає Тернопільщина – тут зафіксована 964 утікача на 14036 дозволів.

Якщо ж рахувати у відсотковому співвідношенні, тих, хто виїхав, і тих,  хто не повернувся, то тут огднозначний лідер Харківщина – понад 23 відсотки подаються в біга. У такому рейтингу Волинь на четвертому місці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися