Що чекає на Україну без допомоги від Заходу,-  відповідь Зеленського
Україна

Що чекає на Україну без допомоги від Заходу,- відповідь Зеленського

13 грудня 2023, 17:03
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що в разі припинення надходження Західної військової допомоги Україні доведеться воювати так само, як це було на початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави сказав на спільній пресконференції з премʼєр-міністром Норвегії Йонасом Гаром Стере в Осло.

Зокрема, у президента запитали, чи може Україна перемогти у війні без конкретної військової допомоги від Європейського Союзу і США.

"Як ви знаєте, протягом перших днів повномасштабної війни - від 24 лютого ми дійсно були наодинці. І це було складно і дуже важко. Трагічний період для нас і нашого народу. І ви бачили, як це для нас було. Нас майже окупували. Але ми нікуди не втекли. Ми не виїхали і ми прийняли цей бій", - сказав Зеленський.

"Коли ви питаєте, чи можливо це робити без допомоги? Це можливо робити так, як це було. Тобто, я маю на увазі, що це складно, ви втрачаєте багато людей. І якщо ви не хочете втрачати життя ваших людей, дітей… Вам безумовно потрібен справжній потужний щит оборони. Починаючи з літаків і закінчуючи артилерією. Немає значення. Я говорю про те, що нам це потрібно", - додав президент.

"Якщо світ, Європа об'єднуються навколо України - це важливо для нас. Безумовно, не можна перемогти без допомоги, але й програти також не можна, тому що це єдине, що у вас є - ваша держава", - сказав Зеленський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися