Українська армія втратила 65 відсотків техніки, висунутої на передову
Україна

Українська армія втратила 65 відсотків техніки, висунутої на передову

21 вересня 2014, 23:47
0
0
Сподобалось?
0

Про це заявив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам. Це було своєрідне звернення до народу, в якому Глава держави постарався дати відповідь на найболючіші питання. Зокрема, торкнувся теми неоднозначно сприйнятих законів про особливий статус окремих районів Донбасу та амністію.

«На 60-65% військова техніка у частинах, що стояли на перших рубежах в зоні конфлікту, була знищена. Нічим було захищатися», - зазначив Порошенко, пояснюючи ситуацію.  

Водночас Президент зазначив, що зараз іде поставка техніки у частини і їх боєздатність відновлюється. Петро Порошенко продемонстрував, що досить тверезо дивиться на ситуацію і припускає, що його мирний план може не спрацювати. Саме тому йде мова нарощування військової сили.

«З одного боку ми займаємося комплектацією і завантаженням наших оборонних заводів, з іншого - доповнюємо необхідними закупівлями оборонних технологій із Заходу», - розповів Порошенко. Також він додав, що Україна має свої кулемети, артилерію, танки, системи залпового вогню. Натомість вона зацікавлена у розвідувальному обладнані, радарних системах. Все це застосують для модернізації української зброї. Президент запевнив, що така допомога, і не лише від США, уже отримується.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися