Мер-сепаратист з Луганщини накупив квартир у Маріуполі і почав будувати маєток
Регіони

Мер-сепаратист з Луганщини накупив квартир у Маріуполі і почав будувати маєток

13 травня 2015, 22:27
0
0
Сподобалось?
0

Служба безпеки України затримала в Маріуполі колишнього міського голову міста Золоте Луганської області. У травні минулого року він організував у Золотому проведення псевдореферендуму, активно підтримував угруповання терористів, під контролем яких певний час перебувало місто. Після звільнення району від незаконних збройних формувань мер втік з Луганщини і переховувався в Маріуполі.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

До речі, на території контрольованій «хунтою» екс-мер жив досить безбідно. За рік встиг придбати кілька квартир і розпочати будівництво особняка. Співробітники СБУ встановили місце перебування екс-посадовця та затримали його.

Того ж дня прокуратурою Луганської області меру-втікачу повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України за ст. 110 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснює слідчий підрозділ СБУ. Наразі слідство перевіряє інформацію про можливу причетність цього громадянина до протиправних дій під час перебування в Маріуполі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися